PDA

View Full Version : Help please Retain mach 3 licence for my next machine when selling current machine



suesi34e
10-02-2018, 09:52 PM
Hi Guys

Selling my CNC with the computer that has my mach3 licnence. I want to put my licence on my next machine I guess I need to copy something from mach to save but I dont know.

Any help much appreciated.

Cheers guys

magicniner
10-02-2018, 10:14 PM
licence.dat, Mach3lic.dat or similar in your mach3 folder in C: needs copying.
If you back up your whole Mach3 folder you will have your license file.

cropwell
11-02-2018, 12:28 AM
mine is called Mach1Lic.dat

magicniner
11-02-2018, 12:31 AM
Screenshot all your settings.
What they tell you transfers everything does not always ;-)

JAZZCNC
11-02-2018, 09:37 AM
If you back up your whole Mach3 folder you will have your license file.

This is the best way to do it because then if you have any custom macro's or screens ie: probing etc they are saved as well.

suesi34e
13-02-2018, 10:33 PM
mine is called Mach1Lic.dat

Thanks mate nice one tar for the help.

suesi34e
13-02-2018, 10:35 PM
This is the best way to do it because then if you have any custom macro's or screens ie: probing etc they are saved as well.

Cheer Jazz hope I did it right!

suesi34e
13-02-2018, 10:36 PM
Thanks Pal appreciate the help.

magicniner
13-02-2018, 11:10 PM
I assume you aren't selling your old PC with your license on it, what with Mach3 licenses not being transferrable ;-)

john swift
13-02-2018, 11:29 PM
it may be worth making a note of which version of Mach3 you have on your old PC
just in case you have a problem with the latest version when you install Mach 3 on your new PC

John

suesi34e
13-02-2018, 11:45 PM
Thanks John time will tell when I see how I get on! Thank you for the thought. Cheers Steve