PDA

View Full Version : first go



windows20
29-08-2010, 12:59 PM
hi all
don't laugh it is my first attempt and i think know were i went wrong.2872:tongue:


andy

routercnc
29-08-2010, 04:04 PM
Good start and very patriotic! Looks like you need to either:
Set a 'safe Z' height in the software where the tool knows it is clear of the workpiece (I use 20mm) before it jogs to the next cutting location
Check your drawing, toolpath, or gcode to see if you have lines joining where they shouldn't
Check you are not loosing steps

If you get stuck, post a video or description and someone will get you going.

Watch that MDF dust as well, bad for you!

windows20
22-10-2010, 03:55 PM
hi all
first off a massive thank you to i2i for converting my machine,he done a great job:beer:.
so here is a little vid of the beast running.
andy
http://www.youtube.com/watch?v=dEJdOrWf8EA

sorry for video first go next 1 will be better.

windows20
28-10-2010, 07:23 PM
hi all
had play with the machine last few days.got the first stage of the vacuum bed sort.
going to make a few boxes next to hold different sizes of work.
hope you like
andy


http://www.youtube.com/watch?v=zNMSbMctcO8


http://www.youtube.com/watch?v=H672YIw-khI