View Full Version : Mach 2 / 3 - Windows 2000/XP

09-07-2009, 02:47 AM
Dear sir.
First i apologize my english is fair,I try to install Mech3 but during load the device driver
the pc go to blue display and i found the way of XP optimizer to set PC for Mech3 but the same problem still appear ,
Pls, recommend.

09-07-2009, 01:26 PM
ลองติดตั้งเครื่องในสดติดตั้งของ Windows XP Teetat, หวังว่าคุณมีโปรแกรมอื่นๆติดตั้งที่กำลังรบกวนด ้วย. Google translate for me as I haven't a single word of Thai in me :(
What did it say... we must be told!

09-07-2009, 01:37 PM
Thank you very much for your information and very thank again for traslate for thai.
You mean my Mach3 driver got distrub form other program, exactly i few install some software such as microsoft office,acrobat9.1, but i will uninstall or maybe reinstall new windows.

10-07-2009, 02:47 PM
What did it say... we must be told!

Thank you for many information ,i solve this problem yet,in thailand have a one site :cncroom.com and they told me ,i must be change uni-code language
from thai to English in Regional and Language setup because Mach3 is not support in thai and vietnam.