PDA

View Full Version : Orac lathe



phill05
26-06-2012, 04:56 PM
Hi all,

Has anyone on here re-fitted out an Orac lathe to use with Mach3.

Phill

i2i
26-06-2012, 06:09 PM
i have done a few

phill05
26-06-2012, 06:25 PM
Just picked up a Orac and would like to get some ideas of what is needed to strip out and replace,
to get a working lathe.
If you are up to passing on any helpful advice it would be much appreciated.

John S
26-06-2012, 09:51 PM
Not yet but got one stood on the floor waiting for some time.

6171dk
13-07-2012, 10:05 PM
Hi all
I to am just starting to do a retro fit to a denford orac, any infomation on changing the vfd to run from a pc and what drivers are recommended would be appreciated.
Dave