PDA

View Full Version : RFQ: Who Can Fix My Lathe?



Chas
17-11-2012, 05:54 PM
I bought a Seig CQ6230B/910 lathe & a couple of years ago it went 'POP' & let all the smoke out. Since then it's just been sat there laughing at me.

I've wired it up with a temp power supply but it only works if I manually operate one of the contactors.

On the basis that me & elecktrickery don't get on very well at all, is there anyone in the Nott's/Derbys area who would care to have a poke & prod on my behalf?

audioandy
17-11-2012, 08:38 PM
Hi Chas

Do you have any wiring diagrams for your lathe?

Where in Notts are you?

Andy

Chas
18-11-2012, 06:25 AM
Hi Chas

Do you have any wiring diagrams for your lathe?

Where in Notts are you?

Andy

Yes, got the Chinglish manual but sadly no scanner.

I'm near Ripley, 10mins from Jnc 26/27.

I need to source a new power supply that will fit in the cabinet & possibly a replacement contactor. I don't know where to even start looking for the correct ones?

audioandy
18-11-2012, 05:46 PM
I'm at Junc 28 so not far away, don't mind nipping over and having a look sometime.
PM me your phone number I will give you a ring to arrange a time.

Andy

Chas
18-11-2012, 06:13 PM
Much obliged & PM sent.

Errmmm, that's not your photo as an avatar is it ?

audioandy
18-11-2012, 10:56 PM
Much obliged & PM sent.

Errmmm, that's not your photo as an avatar is it ?

No don't be daft it my identical brother!