PDA

View Full Version : Help Uploading Photos



ramsbury
18-01-2014, 06:04 PM
could someone help Please.
Ive been trying to upload Build Photos and the Computer keeps timing out.
do I have to Reset Photo size or Type.

EddyCurrent
18-01-2014, 06:55 PM
Click on 'Basic Uploader' in the bottom right corner, that should work.

ramsbury
19-01-2014, 09:46 AM
Click on 'Basic Uploader' in the bottom right corner, that should work.

Tried that so must be something at my end.