PDA

View Full Version : boxford midimill



lez allen
18-08-2014, 09:32 AM
Hi I have just brought a boxford midimill all original software
I had been using it for a couple of weeks when a power failure stopped everything and now the motor spindle doesn't work any ideas what the cause could be
many thanks LEZ

EddyCurrent
18-08-2014, 10:11 AM
According to the brochure the spindle has an "overload cut-out" so is that reset okay ?

Boxford here;
http://www.boxford.co.uk/equipment/cad-cam-cnc/vertical-machining-centres/

lez allen
18-08-2014, 10:16 AM
not sure any idea where i will find this
LEZ

EddyCurrent
18-08-2014, 10:23 AM
Sorry no but just contact Boxford on link I posted.