PDA

View Full Version : SoliCam post procesor for Mach 3



masinecc
27-04-2015, 08:05 PM
Hi, can somebody provide me a SolidCam post processor for Mach 3?
Thanks in advance !

JAZZCNC
27-04-2015, 08:17 PM
There you go.!!

masinecc
27-04-2015, 08:20 PM
Thank yo very much !

masinecc
27-04-2015, 09:30 PM
There you go.!!
Looks like i dont know how to use the file you sent to me :)
What to do next :)

JAZZCNC
27-04-2015, 09:57 PM
Looks like i dont know how to use the file you sent to me :)
What to do next :)

Put it in the GPPTOOL folder in the solidCam folder.