PDA

View Full Version : Single line font for Techsoft ?



Gasgasbones
18-09-2015, 11:15 AM
Hi

I am running a Boxford VMC 190 with the boxford supplied mill design V2.
It has a useful number of fonts, enough for me to get by usually but annoyingly no single line fonts.

I have contacted Techsoft who say Id need to buy an add on at 300 !

Does anybody know of any work arounds, tips and tricks that may help ?

Thank you

Carl

cropwell
18-09-2015, 11:38 AM
Have a look on Edugeek, there may be someone who can help you.

magicniner
18-09-2015, 12:09 PM
Can it use Windows True Type Fonts?
If so this may help, http://www.mrrace.com/CamBam_Fonts/

Regards,
Nick