Thread: Z axis problem

Page 2 of 2 FirstFirst 12
  1. #11
    No the machine I use at work is a full blown machine, what I meant was I've run that particular program on the machine at work

  2. #12
    Quote Originally Posted by Kev2960 View Post
    No the machine I use at work is a full blown machine, what I meant was I've run that particular program on the machine at work
    Ok then you've answered the question that it's not the G-code so can only be one of few things. probabilty in this order.
    #1 Lose motor connector
    #2 Binding axis
    #3 Motors over tuned
    #4 Electrical noise
    #5 Lose wires
    #6 Pc parallel port issue.

    Can of guiness says it's lose motor connector.!

  3. #13
    Thank you I some thing to go at now

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Help with Problem X axis Stepper Please
    By howser37 in forum Gantry/Router Machines & Building
    Replies: 53
    Last Post: 09-02-2017, 05:31 PM
  2. Problem with my Z axis
    By mikem in forum Stepper & Servo Motors
    Replies: 4
    Last Post: 03-11-2015, 10:52 PM
  3. Redsail laser engraver x axis problem
    By sthdklen in forum Laser Machines & Building
    Replies: 4
    Last Post: 21-03-2015, 02:44 PM
  4. Problem with Mach 3 converted lathe x axis Boxford TCL 160
    By FarrerDesign in forum Boxford Lathes
    Replies: 5
    Last Post: 07-08-2013, 08:37 PM
  5. z axis problem
    By rickybabe in forum Linear & Rotary Motion
    Replies: 3
    Last Post: 28-04-2010, 08:04 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •