Page 2 of 2 FirstFirst 12
  1. #11
    Going to order one on the morning Clive, cheers.
    Keeping my fingers crossed for tomorrows test run.

  2. #12
    Quote Originally Posted by piper1 View Post
    Did a couple of test runs this afternoon, one with the spindle running and one without
    Both ran the exact program, same length of time etc and not not a glitch in sight.
    Both test ran flawlessly, i was so made up.

    The only thing i did in the hope to remedy the fault with the machine stopping during programs was to move the USB cable away from any other possible interference's (cables).

    Going to run the same program again tomorrow with the machine cutting this time , fingers crossed.

    Thank you for the advise Lee.
    Sweeeet!

    Hopfully the next test works fine, Clive is right as well grab yourself a nice USB cable about the right length, you dont need to spend crazy money getting some gold plated, braided bad boy, something like this should do: Hama USB Cable Blue 5m

    Keep us posted its nice to know when something gets fixed :)
    .Me

  3. #13
    Ran the third test this afternoon to confirm that everything was still working ok and it ran perfectly without missing a beat.
    Still using the old USB cable until the new one arrive.
    Managed to sort out a couple of ferrite rings so added them to the old cable.

    Thank you so much to everyone for all the support i received i really do appreciate it.

    Cheers
    Kev

  4. #14
    Ran the third test this afternoon to confirm that everything was still working ok and it ran perfectly without missing a beat.
    Still using the old USB cable until the new one arrive.
    Glad you got it working
    ..Clive
    The more you know, The better you know, How little you know

  5. #15
    Quote Originally Posted by piper1 View Post
    Thank you so much to everyone for all the support i received i really do appreciate it.

    Cheers
    Kev
    Your more than welcome, I'm pleased you got it sorted out.
    .Me

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Spindle stopping at 10,000 rpm?
    By charlieuk in forum General Discussion
    Replies: 14
    Last Post: 28-02-2017, 02:12 PM
  2. GRBL milling stopping randomly
    By Datulab in forum General Electronics
    Replies: 4
    Last Post: 15-01-2017, 07:52 PM
  3. Stepper motors keep starting and stopping
    By Davo242 in forum Stepper & Servo Motors
    Replies: 30
    Last Post: 03-01-2016, 01:27 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 18-09-2013, 04:28 AM
  5. Replies: 6
    Last Post: 27-05-2012, 05:06 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •