1. #1
    Hi,

    I have a Denford Micromill 2000 that has power going to the boards but no red light on the front and no other indication of power other than a small click when I turn the key. I have attached images of the electronics and I have checked the two fuses (the one on the control card and the one on the spindle card) and they seem fine. Is their any other fuses that need to be checked? I have attached images.

    thanks in advance.

    Andy
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	IMG_0640.jpg 
Views:	16 
Size:	813.7 KB 
ID:	24415   Click image for larger version. 

Name:	IMG_0639.jpg 
Views:	12 
Size:	741.5 KB 
ID:	24416   Click image for larger version. 

Name:	IMG_0636.jpg 
Views:	17 
Size:	1.14 MB 
ID:	24417   Click image for larger version. 

Name:	IMG_0637.jpg 
Views:	12 
Size:	901.4 KB 
ID:	24418  

  2. #2
    Do you have a Multi-Meter?
    You think that's too expensive? You're not a Model Engineer are you? :D

  3. #3
    Yes, I have a multimeter

Similar Threads

  1. Tiny conversion for tiny work; Denford Micromill 2000
    By TinyWork in forum Milling Machines, Builds & Conversions
    Replies: 2
    Last Post: 29-04-2018, 11:56 PM
  2. Denford triac vmc mill 2000 -2001
    By Ade taplin in forum Denford Mills
    Replies: 2
    Last Post: 03-08-2017, 02:01 PM
  3. Denford micromill for sale ebay
    By owen3371 in forum Denford Mills
    Replies: 2
    Last Post: 20-11-2014, 10:44 PM
  4. Denford Triac VMC year 2000 motors spec
    By suesi34e in forum Milling Machines, Builds & Conversions
    Replies: 1
    Last Post: 17-11-2013, 10:44 PM
  5. NEW MEMBER: Boxford VMC 190 (and a Denford micromill)
    By Screwdriver in forum New Member Introductions
    Replies: 11
    Last Post: 17-09-2012, 09:15 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •