. .
  1. #1
    Hi Guys,

    I need some help setting up the spindle relay on the software as i cannot get the relay working

    Thanks,

    Mykles

    SOLVED LOCKED.
    Last edited by myles.merry; 26-05-2019 at 07:27 PM. Reason: SOLVED

  2. #2
    Doddy's Avatar
    Lives in Preston, United Kingdom. Last Activity: 3 Hours Ago Has been a member for 5-6 years. Has a total post count of 498. Received thanks 84 times, giving thanks to others 19 times.
    You might find a constructive response if you provide a bit more info.

    Peering into my crystal ball, I'd ask where the relay is (BOB?), whether you've got an output under Mach3 assigned to the corresponding pin on the BOB and then whether you'd transferred the output number into the Spindle control page on Mach3. Damned crystal ball is all foggy.

  3. The Following User Says Thank You to Doddy For This Useful Post:


  4. #3
    Thanks i have worked it out!

  5. #4
    In the spirit of this forum, it would be nice to know what the problem was and how you solved it! Just to help others (that's what we are here for).
    A DEAD (in a ditch) STATESMAN
    I could not dig: I dared not rob:
    Therefore I lied to please the mob.
    Now all my lies are proved untrue
    And I must face the men I slew.
    What tale shall serve me here among
    Mine angry and defrauded young?
    from EPITAPHS OF BREXIT 2016 - ????

    Thanks to ― Rudyard Kipling 1865 - 1936

  6. The Following User Says Thank You to cropwell For This Useful Post:


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Connect spindle to mach
    By Duffman in forum Gantry/Router Machines & Building
    Replies: 7
    Last Post: 11-03-2016, 02:47 PM
  2. Mach 3 control panel help
    By IanParkin in forum Artsoft Mach
    Replies: 19
    Last Post: 05-09-2014, 03:05 PM
  3. Mach lathe spindle speed control
    By GeoffV in forum Artsoft Mach
    Replies: 7
    Last Post: 21-05-2014, 07:34 AM
  4. Mach 3 control of DC Brushless motor?
    By templecorran in forum Artsoft Mach
    Replies: 15
    Last Post: 18-11-2010, 03:20 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •