. .
Page 3 of 3 FirstFirst 123
  1. Hello,

    Thanks for the help, I tried your settings and also other settings, but unfortunately without success.
    I also tried another motor (0.55 KW), unfortunately it shows the same behavior.
    Without load


    With load


    Any ideas?

    Regards Marc
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	IMG-20201222-WA0002.jpg 
Views:	6 
Size:	149.0 KB 
ID:	29373  

  2. Hooray, a small success!
    I have now got the motor running under load, for this I had to set P72. Unfortunately, the motor now runs very rough in operation. Can someone help me with the torque settings P70, P71 and P72?

    Greetings Marc

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)

  1. Spyke

Similar Threads

  1. HELP! Colchester CNC 350 + Fanuc Series O-T Parameters - Diagnostics
    By Constantin in forum Lathes, Lathe Rebuilding & Conversions
    Replies: 1
    Last Post: 26-08-2019, 05:38 AM
  2. Replies: 14
    Last Post: 19-10-2017, 02:34 PM
  3. 3020 / 3040 / generic chinese router accuracy
    By m_c in forum Machine Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 24-07-2014, 11:54 PM
  4. Optimize parameters for mills with tips
    By hoezap in forum Tool & Tooling Technology
    Replies: 0
    Last Post: 15-06-2013, 01:18 PM
  5. G4 Dwell parameters
    By mmcp42 in forum Programmers Corner
    Replies: 10
    Last Post: 31-12-2010, 04:49 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •