. .
  1. #1
    I have an issue where the Soft Limit setting in MACH3 is effecting the A Axis Rotary.

    To get around this I set the limits to the most maximum settings it would accept but is there any way I can disable the soft limit only the A Axis? I could switch off soft limits once I have started the G-Code program I guess but would rather not.

    I have no pysical limit switches currently.

  2. Go to General config and disable Rotational softlimits

  3. The Following User Says Thank You to JAZZCNC For This Useful Post:


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. FOR SALE: Roland DG MDX 20 with Rotary Axis, Cork , Ireland
    By Woodsman101 in forum Items For Sale
    Replies: 1
    Last Post: 11-11-2018, 08:25 PM
  2. advanced 3d carving on 4th axis rotary
    By reefy86 in forum CAD & CAM Software
    Replies: 21
    Last Post: 29-12-2017, 07:40 PM
  3. 4 axis rotary
    By Blackrat in forum CAD & CAM Software
    Replies: 3
    Last Post: 06-09-2015, 08:17 AM
  4. CNC Engraving Rotational Rotary Axis
    By Fivetide in forum Machine Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 31-07-2015, 09:34 AM
  5. Sturdy Rotary Axis for CNC table
    By Boyan Silyavski in forum Linear & Rotary Motion
    Replies: 7
    Last Post: 31-08-2014, 10:53 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •