Page 2 of 2 FirstFirst 12
  1. #11
    its over a year old from another vender so no warrantee but thanks for all your help
    its just strange that it works fine for 10mins then red fail light come on

  2. #12
    Ok, it is most likely getting hot.
    Have you tried adding a fan?
    But it is most likely better to replace.

  3. #13
    Quote Originally Posted by Gary View Post
    Ok, it is most likely getting hot.
    Have you tried adding a fan?
    But it is most likely better to replace.
    might try a fan

    i will have to think about a new power supply as i might change out the stepper on my rotory table
    and replace it with a servo

  4. #14
    Two things to check...Leaky capacitors,you know when they're leaking a bulge occurs in the top of them.

    Other thing is dry joints,these dry joints register ok when no power is pulled and occur when power is pulled.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Power Supply Suggestions please..
    By Ricardoco in forum General Electronics
    Replies: 37
    Last Post: 30-01-2013, 05:37 PM
  2. PS806-5 Power Supply
    By Washout in forum General Electronics
    Replies: 7
    Last Post: 11-11-2012, 02:07 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 25-01-2012, 08:29 PM
  4. FOR SALE: 50V 20A Power supply
    By Jimmybristol in forum Items For Sale
    Replies: 8
    Last Post: 30-05-2011, 10:01 PM
  5. power supply
    By hitmythumb in forum General Electronics
    Replies: 6
    Last Post: 21-06-2009, 09:27 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •