Thread: Hello

  1. #1
    This is my first time. You guys must have heard my problem many times before and probably gone through it yourselves.I have just purchased a new cnc router, bought the software followed all the instructions but for the life of me I just cannot get my motors to move. I would greatly appreciate any help you can give me.

  2. #2
    Hi / welcolme

    Post your question in the right forum if and when you can. It's difficult to answer without knowing what make/model your CNC router is?

  3. #3
    i2i's Avatar
    Lives in Cardiff, United Kingdom. Last Activity: 23-12-2016 Has been a member for 7-8 years. Has a total post count of 693. Received thanks 30 times, giving thanks to others 0 times.
    If you can't get it going through the answers here give me a shout and i'll pop down and have a nose.

  4. #4
    Thanks i2i
    I will try agin today with a new driver board. If I still can't get them going I would certainly appreciate yor help.

  5. #5
    hello i2i
    I still have not had any luck I would like to take up your offer. Can you tell me how I can contact you.

    Many thanks

  6. #6
    i2i's Avatar
    Lives in Cardiff, United Kingdom. Last Activity: 23-12-2016 Has been a member for 7-8 years. Has a total post count of 693. Received thanks 30 times, giving thanks to others 0 times.
    I'll contact you this afternoon

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •