1. #1
    hi there
    had 3 of the TB6560 blue boards and kept blowin lumps out of the chips so decided to upgrade bought ZP5A-INT breakout board (5 axis)and 4 M542 stepper drivers of ebay

    all wired up to a new nema23, NO GO
    tried a nema 34 still NO go
    my power supply is a 24V 12a

    any ideas

    i no i should of just got a new kit from ZAPP automation

  2. #2
    Read the ZP5A setup instructions, they use for wierd pin layouts, not 23 for one axis, 45 for another.
    John S -

  3. The Following User Says Thank You to John S For This Useful Post:


  4. #3
    Click image for larger version. 

Name:	MISCELLANEOUS EKF CNC PROJECT SLIDES.jpg 
Views:	5211 
Size:	101.2 KB 
ID:	5697I have the same board and drives. This picture shows how I'm making the connections. Perhaps this will help. Take care

  5. The Following User Says Thank You to Ekfer For This Useful Post:


Similar Threads

  1. M542 driver - motor vibration at low speeds
    By birchy in forum Motor Drivers & Controllers
    Replies: 34
    Last Post: 22-11-2013, 08:16 PM
  2. M542 driver (Zapp) half or full current?
    By Smiler in forum Stepper & Servo Motors
    Replies: 9
    Last Post: 09-07-2013, 09:02 PM
  3. M542 problems see pictures
    By ciaranconlon in forum Motor Drivers & Controllers
    Replies: 18
    Last Post: 08-01-2013, 08:37 PM
  4. Stepper Driver / PSU / Breakout board Wiring ?
    By manofgresley in forum General Electronics
    Replies: 2
    Last Post: 16-08-2012, 05:41 PM
  5. M542 Driver
    By Swarfing in forum Motor Drivers & Controllers
    Replies: 28
    Last Post: 28-06-2012, 09:12 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •