1. #1
    Greetings from Slovenia!

    First i woud like to apologize in advance for my bad english skills:)!

    okay here is my problem, i attached the drawing of myne cnc part that i would like to mill. Everything turns out ok , except the thre holes (10mm) they go out off cennter (i would like to have the distance on both sides 0.91mm , but mach3 shifted the holes to the left so the distance is not equal on both sides) now i would like to know what i"m doing wrong ? Is maybe something wrong with my post processor? if so, would be some on so nice and send me a post processor for solidcam for mach3. any ideas are welcome , please help i'm losing my mind

    The type of the machine tha im using is a chinese miling machine 6040

    best regards
    Click image for larger version. 

Name:	problem.JPG 
Views:	86 
Size:	80.9 KB 
ID:	11913

  2. #2
    Sounds like your Machine is not setup correctly.? Mach won't shift anything over unless told to do so.

    I suspect your Steps Per setting is set wrong so Mach is not moving the distance your expecting on one or more axis. You can easily test this by using MDI with manual G-code commands moving a set distance and measuring it's moved the commanded distance for each Axis.

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 20-10-2012, 01:50 PM
  2. Sugestions For machines pleas
    By Kai in forum Milling Machines, Builds & Conversions
    Replies: 2
    Last Post: 07-04-2011, 09:18 PM
  3. Replies: 9
    Last Post: 03-04-2011, 12:52 AM
  4. NEW MEMBER: Hello - I'm looking to CNC solid body guitars.
    By JimH in forum New Member Introductions
    Replies: 1
    Last Post: 15-02-2011, 04:06 AM
  5. 30 gauge solid core insulated wire
    By Wobblybootie in forum General Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 23-06-2010, 09:17 PM


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts