View Full Version : ports and pins for system4

Dan Brown
17-01-2010, 07:59 PM
Hello, i need some help from someone who has set up system4 on mach3

i've even got the info that comes with the board in front of me, but i must be doing something wrong as the enable light won't come on.

if anyone can guide me through what ports and pins they used on the 'motor outputs' and 'output signals' on mach3 i'd be really really gratefull:redface:

Dan Brown
18-01-2010, 05:36 PM
i still can't work out what i'm doing wron1478g here, i'm going to post a couple of screenshots of my configuration and maybe one of you will spot something stupid that i1477'm missing, you can't see it in the screenshot but i've enabled the charge pump option and entered '1'in both port and pin


Dan Brown
18-01-2010, 05:37 PM
wow what the hell happened there?? those pics were supposed to be at the bottom